Гравити Дизайн
За Нас Архитектурни проекти Контакти
Английски Български

Фирмата ГРАВИТИ ДИЗАЙН ООД е с опит в архитектурното проектиране на българския и международния пазар. В момента тя разполага с екип от 14 служители, 11 от които архитекти. Работи и с група от инженерни специалисти по всички части на инвестиционното проектиране. Дейността й обхваща всички фази на проектантския процес – прединвестиционни проучвания и консултации, изработка на идейни проекти, техническа и работна проектна документация, съдействие при определяне на изпълнител, авторски надзор при реализирането на инвестиционния проект, до неговото завършване и въвеждане на обекта в експлоатация.


Фирмата изработва проекти за вили, хотели, жилищни, административни и обществени сгради в неповторим стил и с гарантирано качество.


В последните години ГРАВИТИ ДИЗАЙН създаде изключителни сгради, образец на съвременната българска архитектура, дискретно съчетаващи местните стилови традиции и отчитащи особеностите на обкръжаващата ги среда – морски и планински хотелски комплекси, вили и жилищни кооперации, сгради с обществени функции. Резултатите от креативния дух на колектива могат да бъдат открити в София, Варна, Банско, Пампорово, Приморско, Созопол.


Фирма ГРАВИТИ ДИЗАЙН гарантира естетичното съчетаване и удовлетворяването на Вашите вкус и архитектурни желания в процеса на съвместна работа. Приоритет за нас са качественият продукт и професионалното обслужване.

2008 © ГРАВИТИ ДИЗАЙН. Всички права запазени.